WEBBUTIK

Minnesvärda och personliga presenter för alla tillfällen. Här hittar du barntavlor, namntavlor, unika posters, prints med citat och text, botaniska motiv. Personligt anpassade tavlor för både barn och vuxna. Stora och små släktträd. Alla motiv ritade av mig, Ingela Hagelin.

GRAFISK DESIGN

Jag hjälper dig gärna att designa eller vektorisera logotyper, formge affischer, visitkort, broschyrer, flyers, banderoller och liknande. Stort som smått. Kontakta mig på kontakt@hagelinform.se för mer information.

SLÄKTTRÄD

Mina släktträd finns i en rad olika utföranden. Här finns små träd med familjens minstingar som utgångspunkt, med förnamn och födelsedagar för barnets närmsta släktingar. Här finns också större släkttavlor, för släktforskare som hållit på ett tag, och allt däremellan.

KORREKTURLÄSNING

Jag erbjuder korrekturläsning av faktatexter, bokmanus, företagstexter, hemsidor, avhandlingar och uppsatser. Min kundkrets består av olika företag, egenutgivare och bokförlaget Bonnier. Hör av dig för mer information.

ILLUSTRATIONER

Jag ritar både traditionellt med papper och penna, och digitalt direkt i dator eller iPad. Jag gör ofta mina bilder i vektorformat. Illustrationer, enskilda element och mönster som kan användas till exempelvis förpackningar, bokomslag, inbjudningskort, tyger, tapeter eller trycksaker.

SLÄKTFORSKNING

Om du är intresserad av att köpa ett släktträd men inte har tid eller lust att själv släktforska hjälper jag gärna till. Jag erbjuder paketpriser på forskning + släktträd. Kontakta mig på kontakt@hagelinform.se för mer information.