Logotyp

Jag tar fram en unik logga som passar för er verksamhet. Vi tar ett samtal där vi går igenom vad ni tänker er, och om ni har egna ideér som ska vägas in i designen av er logotype.

Grafisk profil

En grafisk profil ska hjälpa till att snabbt skapa igenkänning. Loggan ihop med val av färger och typsnitt ska spegla företagets unika identitet och stil/karaktär. Fler delar kan väljas till i den grafiska profilen, exempelvis ikoner och formspråk i fotografier och liknande.

Profilbilder i paket

Jag tar fram en uppsättning bilder med er logotyp optimerade för sociala medier. Ni har redan er logo i vektorformat och skickar den till mig.

Korrekturläsning av företagstext

Jag granskar, och i vissa fall formulerar om, företagets texter. Kanske behöver hemsidans information fräschas upp ett snäpp. Eller kanske behöver verksamhetsberättelsen korrekturläsas innan tryck.

Vektoriserad logga

Många företag har redan en inarbetad logotyp, men har den inte som vektor (som kan behövas vid tryck av reklamgrejer, skyltar och trycksaker). Jag hjälper gärna till att vektorisera er befintliga logo. Loggan i vektorformat kan ni sedan använda i alla tänkbara sammanhang, med perfekt skärpa oavsett storlek.

Illustration, ikon & symbol

En illustration eller en enkel ikon eller symbol kan ibland förstärka och förklara ett budskap väldigt bra. Jag ritar både för hand och direkt i dator. De flesta av mina illustrationer går att få i vektorgrafik, perfekt när bilden ska användas i flera olika sammanhang.